Share

 

Înregistrarea audio a dialogului dintre Cristian Rizea și Sebastian Ghiță poate fi urmărită mai jos, după ce a fost transmisă, miercuri, de Realitatea PLUS:

„- Și uite, vreau să-ți mai dau niște detalii, niște relații, că am văzut că te-ai făcut scriitor.- M-am făcut, da, da…- Și cu mine, prietenul tău, tovarășul tău de luptă, te-ai găsit?- Păi, ce am făcut, mă… Păi voi vă aranjați toate treburile, tot, ați făcut bani… Eu n-am făcut nici bani, n-am făcut nimic și tot pe mine…toată lumea.- N-are legătură cu banii sau cu cineva. Tu acum te-ai apucat să enervezi pe toată lumea.- Tati, toată lumea, să moară ce am mai scump, uită-te la mine, vreau să fie pentru toți aceeași lege. Unii sunt șmecheri, înțelegi? Și asta e, și uite acum d-aia nu ți-am răspuns. Scuză-mă! Mă găsești oricând, negociez cu cineva că văd că e cineva interesat să ia drepturile de autor. Să văd dacă ajung la vreo concluzie sau nu. Eu sunt deschis. Avocații au…- Trebuie să vorbești cu ăia din România, nu cu mine.- Nu știu. Dar nu cu tine, nu, eu spun că avocații. Avocații m-au contactat să-mi spună că cineva…Nu mă interesează pe mine.- Auzi, Cristi, nu înțelegeam…- Poftim?!- Fii și tu grijuliu. În rest ești bine, sănătos, voinic?- Da, da, da, da.- Bravo, hai, ai grijă pe acolo!- Da, mulțumesc lui Dumnezeu.- Tu? Ce faci?- Ne mai auzim că sunt la vânt, sunt prin Grecia pe la…- Păi normal, te-ai dus cu tovarășu’ tău la Mikonos, te doare la bască, normal.- Nu m-am dus la niciun Mikonos, că nu m-au primit ăia.- Eeh, nu te-au primit, las’ că te-au primit pe tine. Te primesc, dacă ești cu Nanu, te primește, să știi.- Bine, Cristișor, ne mai auzim. Te mai sun eu când se aude mai bine.- Bine, bine, bine, te salut. Vacanță plăcută!- Te pup, bye!”, potrivit înregistrării audio difuzate de Realtatea PLUS. 

Citeste si   VIDEO Cîțu îl provoacă pe Ciolacu: Expuneți-le oficialilor europeni planurile economice ale PSD sau renunțați la imunitate, să vedem cine minte

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ