Share

”Premierul spune ce își dorește dumnealui. Raportat la actuala stare, lucrurile stau foarte grav.

Dimineață am primit informare de la spitalele aflate în subordinera muncipiului București că starea este foarte gravă din punct de vedere al disponibilității unităților medicale.

Astăzi, se stă în așteptare două zile de la un apel al unei persoane care deja începe să aibă febră pentru a fi preluată de o unitate spitalicească. Două zile!

Citeste si   100% TU DECIZI! Florian Bodog, ministrul cu doctorat fraudat

Nu vorbește Premierul mincinos al acestei țări, ci un om care a răspuns de situațiile de urgență. Astăzi, în București se așteaptă două zile pentru o internare.

Numărul (infectărilor -n.red) nu va scădea, va crește. Ceea ce spune Premierul o spune în calitate de om politic. Toți specialiștii pe care dânsul nu îi lasă să vorbească vor spune același lucru: îngrijorarea este mare, numărul infectărilor nu va scădea.

Citeste si   Carantinare TOTALĂ în Capitală | Ludovic Orban: „Este o decizie pe care o iau specialiştii. Nu ne dorim acest lucru, în mod evident”

Discut cu cei de la Spitalele Babeș, Balș și Colentina și mi se spune același lucru. Toți reclamă că inconștiența Premierului de a-și asuma aceste obiective nu va duce la nimic altceva decât la creșterea numărului infectărilor și neintervenția medicală pe aceste chestiuni”, a declarat Bădulescu, referitor la declarația lui Ludovic Orban conform căruia nu s-ar impune revenirea la starea de urgență.

Citeste si   Un deputat PMP și-a dat demisia din Parlament pentru postul de consilier la Primăria București

 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ