Share

Australia se pregăteşte să înfrunte un ciclon de categoria patru, care va mătura coasta de nord a statului Queensland în următoarele 24 de ore.

Meteorologii spun că furtuna Debbie va fi cea mai violentă din ultimii şase ani, urmând să aducă ploi distrugătoare şi vânt de 280 de kilometri pe oră.

Australia. Valurile uriaşe vor fi agravate de flux şi vor atinge patru metri, riscând să inunde localităţile de coastă. Peste 3.500 de oameni au fost evacuaţi din nordul statului australian Queensland şi peste 200 de şcoli şi grădiniţe au fost închise.

CITEȘTE ȘI …

“ZIUA SĂNĂTOASĂ” un eveniment IEȘEAN dedicat educaţiei despre sănătate


Ciclonul va traversa o fâşie de uscat în care trăiesc 300.000 de oameni, înainte de a slăbi în intensitate.

Australia. Premierul din Queensland, Annastacia Palaszczuk, a declarat luni dimineaţă că alţi 2.000 de oameni vor fi evacuaţi din regiunea Bowen, alăturându-se celor 3.500 care au părăsit deja zona aflată între Home Hill şi Proserpine, scrie News.ro.

Citeste si   Indonezia a respins solicitarea SUA de a primi avioane americane de spionaj (Reuters)

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ