Share

În Iaşi, autorităţile nu au încheiat niciun contract de deszăpezire

Nicio firmă nu s-a înscris la licitaţia de miercuri în urma căreia ar fi trebuit să se decidă firma care se va ocupa de deszăpezirea drumurilor din judeţul Iaşi.

Valoarea contractului pentru perioada 2017 – 2019 ajunge la peste 11 milioane de lei.

Citeste si   Primarul PEDOFIL din MOGOȘEȘTI-SIRET a obținut un nou mandat! 555 de VOTURI pentru DAMIAN BUTNARIU.

Potrivit directorului adjunct al Direcţiei de Drumuri şi Poduri Iaşi, Sorin Babliuc, dacă la licitaţia de miercuri ar fi fost un singur ofertant, contractul putea fi semnat în 2-3 zile, iar în situaţia în care ar fi fost mai mulţi s-ar fi ajuns la 11 zile până la încheierea actelor.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

“La licitaţia de astăzi (miercuri) nu s-a prezentat nimeni. În această situaţie se va pune din nou pe SEAP pentru şapte zile, urmând ca în a 8-a zi toate firmele care au contract cu Consiliul Judeţean să fie chemate la negocieri directe.

În aceste negocieri firmele, dacă vor considera necesar să se asocieze, se pot putea asocia în vederea contractărilor. Dacă în această perioadă se va întâmpla să ningă se va merge pe procedură de urgenţă”, a declarat, Eliza Chirica, purtător de cuvânt al Consiliului Judeţean Iaşi.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ