Share

Personaje din scena politică ieșeană au răspuns afirmativ astăzi invitației lansate de edilul local a municipului Pașcani de a participa la deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Pașcani.

La orele amiezii, primele rânduri ale Sălii de Festivități din cadrul Primăriei Pașcani erau ocupate de invitații ce ocupă funcții de conducere din instituțiile publice din județ. Este vorba despre prefectul județului, Marian Șerbescu, președintele CJ Iași, Maricel Popa, vicepreședintele CJ Iași, Victorel Lupu, parlamentarii Vasile Câtea și Vasile Axinte, fostul primar al județului Iași, Gheorghe Nichita, Inspectorul Școlar general, Genoveva Farcaș, dar și primarii comunelor arondate municipiului Pașcani.

Ca la orice oficiere, un sobor de preoți a oficializat un tedeum. Părintele protopop, Pavel Postolachi a felicitat conducerea pentru organizarea acestui eveniment.

Dumitru Pantazi, actualul primar al orașului, aflat la al doilea mandat a ținut să mulțumească audienței, în special fostului coleg de partid în persoana lui Gheorghe Nichita pentru susținerea manifestată de-a lungul timpului.

Citeste si   LOCKDOWN după ce rata de pozitivare a depășit 30% | Nelu Tătaru: ”Nu cred că trebuie să ne întoarcem la a închide total”

După discursul de mulțumire, edilul local și-a îndreptat atenția către cetățeni. Aceasta a vrut să-i asigure că lucrările de investiție în infrastructura rutieră sunt în parametrii optimi. Cu mult înainte de a-și primi aplauzele cuvenite pentru speach, s-a luat lumina în întreaga instituție. În timp ce sala era în beznă, domnul Pantazi continua să-ți expună gândurile în fața celor prezenți, însă fără a fi auzit de toți.

Nefericitul evenimentul nu a fost privit cu ochi buni de oamenii din sală, cu atât mai mult cu cât anul acesta, spre deosebire de alți ani au fost prezente la manifestare mai multe nume sonore cu putere de decizie în Parlamentul României, dar și în Consiliul Județean sau Prefectură.

 

Citeste si   18 partide și formațiuni politice și 5 independenți vor candida la alegerile Parlamentare. Anunțul BEM

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ