Autostrada Targu Neamt – Iasi – Ungheni – Revizuirea studiului de fezabilitate.

1
Share

Decizie surprinzatoare a Companiei Nationale de  Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Sefii institutiei au anuntat ca s-a demarat achizitia publicã a contractului “Revizuire Studiu de Fezabilitate si Elaborare Proiect Tehnic pentru Autostrada Targu Neamt – Iasi – Ungheni”. Documentatia de atribuire a fost transmisã  la Autoritatea Nationala pentru Achizitii Publice,  pentru verificare.

Aceasta din urma autoritate verifica si  documentatia trimisa de companie pentru studiul  de fezabilitate si proiectul tehnic al drumului de  mare viteza Bacau – Pascani.

Citeste si   Vești bune pentru ELEVII din Coada Stâncii! REABILITAREA și MODERNIZAREA școlii va fi FINALIZATĂ la sfârșitul acestui AN

Despre Autostrada Targu Neamt – Iasi – Ungheni se  vorbeste de mai bine de 10 ani, timp in care s-au  cheltuit sume enorme pe studii, fara a se realiza  ceva concret.

Petru Movila, deputat: “E un lucru interesant, greu de  apreciat, de ce tocmai acum la inceput de  campanie electorala, Ciolos, sustinut de PNL,  lanseaza aceasta actiune, in conditiile in care a avut mai bine de un an la dispozitie,  conform promisiunilor facute, ca Ministerul Transporturilor sa achizitioneze un studiu  de fezabilitate pentru autostrada. Sa vedem,  nu am incredere, pentru ca PNL si PSD din 2012,  la acel USL mincinos, au promis exact aceeasi faza, cu o singura diferenta, ca Ciolos, care  spune ca este apolitic, se lasa curtat si candideaza”.

Citeste si   Vești bune pentru ELEVII din Coada Stâncii! REABILITAREA și MODERNIZAREA școlii va fi FINALIZATĂ la sfârșitul acestui AN

Sursa:telem.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ