Share

Cel puțin șapte persoane au murit, într-o avalanșă care s-a produs, duminică, în nordul Pakistanului, iar alte patru sunt blocate sub stratul de zăpadă, a informat un responsabil local, citat de AFP.

Avalanșa, care a făcut de asemenea 7 răniți, s-a produs în apropierea tunelului Lowari, care leagă regiunile Dir și Chitral în provincia Khyber Pakhtunkhwa, a precizat AFP, Shahab Hameed.

Citeste si   Evoluţia COVID-19 în România şi în lume până la 19 octombrie 2020

Echipele de salvare s-au deplasat la fața locului și depun eforturi pentru a-i găsi pe eventualii supraviețuitori, relateză agerpres.ro.

Cel puțin 13 persoane au fost ucise și 20 de case au fost distruse de avalanșe și de ploile abundente care afectează această regiune, din februarie, în timp ce 200 de persoane au murit în țara vecină, Afganistan.

Citeste si   UE salută acordul evocat de Trump cu Sudanul (şeful diplomaţiei europene)

Pakistanul este în mod frecvent afectat de fenomene extreme, precum avalanșe în timpul iernii și inundații pe parcursul verii.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ