Festivitate de avansare în a polițiștilor la gradul profesional următor 

Joi, 29 noiembrie 2018, la sediul Inspectoratului de Poliţie Iaşi a avut  loc festivitatea de avansare lagradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim î n gradul profesional deținut,  a poliţiştilor care îndeplinesc condiţiile legale şi care pe parcursul anului 2018 au avut rezultate meritorii înactivitatea desfăşurată și s-au remarcat prin profesionalism.

Cu această ocazie, Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi Iaşi, comisar-șef de poliţie Gîtlan Costel a dat citire dispozițiilor de avansare a ofiţerilor şi agenţilor de poliţie.

29 de polițiști ieșeni avansați în grad

Cu prilejul Zilei de 1 Decembrie, au fost avansaţi 29 de poliţişti ieşeni , dintre care 15 ofiţeri de poliţie și 14 agenţi de poliţie.

Totodată, au fost adresate 59 de mulțumiri scrise , dintre care 31 ofițerilor de poliție, 26 agenților de poliție și 2 personalului civil, din cadrul I.P.J. Iași.

Au fost acordate 44 de felicitări scrise, dintre care 9 ofițerilor de poliție și 35 agenților de poliție.

De asemenea, șefului Postului de Poliție Andrieșeni i-a fost decernată „Placheta de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne”, întrucât, în luna iulie 2018 a salvat un bărbat care a încercat să se sinucidă.

LĂSAȚI UN MESAJ