Share

AVIZ şoferilor! TRAFIC ÎNGREUNAT în zona Podul Roș

În fiecare dimineață traficul rutier este insuportabil la intrarea în sensul giratoriu din Podul Roș. Șoferii ieșeni trebuie să se înarmeze cu multă răbdare. Traficul în Iași devine din ce în ce mai aglomerat.

La toate aceste probleme din trafic se adaugă proasta administrare a transportului în comun care generează pentru ieșenii care aleg acest mod de transport, întârzieri și un disconfort total în mijloacele de transport.

Citeste si   Patriarhul DANIEL: ”Comuniștii au INTERZIS închinarea la sfintele MOAȘTE! Peste câteva LUNI, REGIMUL a căzut”

Comisia de circulație de la nivelul Consiliului Local Iași și Compania de Transport Public Local încă nu s-au sesizat asupra faptului că toamna a venit, școala a început și ieșenii au reintrat puternic în activitate.

Conducătorii auto au fost sfătuiţi ca în astfel de situaţii să mărească distanţa în mers şi să adapteze viteza în curbe, mai ales în condițiile în care, în această perioadă a anului partea carosabilă este udă.

Citeste si   Direcția de SĂNĂTATE Publică IAȘI a lăsat BEBELUȘII fără lapte PRAF de 3 LUNI! Părinte: ”Suntem DISPERAȚI”


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ