Share

Prodecanul Tudor Duca şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de decan al Baroului IAŞI 

Avocaţii ieşeni intră în febra alegerilor urmând să desemneze un nou decan pe data de  7 mai ac. Actualul decan, Marius Striblea, a atins numarul maxim de mandate prevăzut de Lege, astfel încât avocaţii ieşeni vor fi nevoiţi să desemneze o altă persoană pentru funcţia de decan.

Citeste si   APIA IAȘI a demarat un PROGRAM de ajutor pentru CRESCĂTORII de ovine, bovine și CAPRINE

Un alt candidat la şefia Baroului este Liviu Bran, acesta a candidat în 2011 împotriva lui Striblea însă a pierdut la o diferenţă de numai 19 voturi.

În ceea ce-l priveşte pe Marius Striblea, acesta a admis că-l susţine pe Duca

„Susţinerea mea se îndreaptă spre domnul Tudor Duca, actualul prodecan. Amândoi facem parte din echipa ce a condus Baroul timp de opt ani. Este un gest de normalitate ca acum, când am atins numarul maxim de mandate, să promovez persoana despre care cred că are toate calităţile pentru a ocupa această funcţie”, a declarat Marius Striblea.

Citeste si   Se reia CONCURSUL pentru ocuparea posturilor de DECANI la cele 11 facultati ale TUIASI. Mandatele vor începe pe 1 AUGUST

Referitor la calităţile noului lider al Baroului, Striblea a arătat că acesta trebuie să fie „puternic, popular şi echilibrat, să se bucure de o imagine impecabilă atât din perspectiva profesională, cât şi personală”.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ