Share

Avocatul din Iaşi, care a condus maşina băut şi ucis un om, a fost arestat!

A omorât un tânăr de 31 de ani și a băgat în comă o altă persoană. A fost o acțiune premeditată. Fiind avocat cunoștea cu siguranță încadrarea faptei sale.

A consumat alcool și s-a urcat la volan. Din propia voință.

Astfel de cazuri se produc tot mai des.

La sfârșitul săptămânii trecute, un deputat ieșean a produs un accident pe fondul consumului de alcool. Evenimentul s-a produs în fața sediului SRI din Iași. Deci imaginile de pe camerele SRI confirmă vinovăția indubitabilă a deputatului.

Citeste si   Care este scenariul de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ, valabil pentru începutul de an școlar

CITEȘTE ȘI …

Vasile Câtea este în situația de a-și pierde mandatul de parlamentar. Acesta s-a urcat băut sâmbată la volan și a fost implicat într-un accident


Cu toate acestea, peste dosar deja începe să se aștearnă liniștea. Poliția rutieră Iași nu oferă informații despre evoluția anchetei.

Dacă în astfel de situații legea devine interpretabilă, atunci, în mod evident gravitatea acestor fapte se diminuează considerabil.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

În concluzie, tinerii apreciază greșit consecințele consumului de alcool la volan. Consecințe care, la fel ca în sistuația de față, sunt dintre cele mai grave.

Dumnezeu să îl ierte pe tânărul care și-a pierdut viața, neavând absolut nici o vină. Gândurile noastre se îndreaptă către tânăra aflată încă în comă.

Societatea nu ar trebui să mai rămână indiferentă la astfel de situații. Ne revoltăm în privința unor acte administrative, dar trecem cu vederea acte criminale care ne pun viața în pericol zi de zi!

Citeste si   SECETA PEDOLOGICĂ face RAVAGII! Fermierii ieșeni așteaptă ajutoarele de la stat

Până când?

Până în momentul în care un apropiat va avea de suferit de pe urma unei astfel de situații?

Atunci va fi prea târziu!

De la mediul politic evident nu ne putem aștepta la un demers în acest sens, ei sunt ocupați să îi acopere pe vinovați!


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ