Hranirea bebelusului implica multa rabdare si perseverenta din partea parintilor. Odata cu introducerea hranei solide, bebe ar putea avea nevoie de suplimente de vitamine

Laptele matern sau laptele praf asigura hrana completa pentru aproximativ sase luni  si furnizeaza vitaminele si mineralele complete pentru bebelusul tau.

BABYTAMIN este singurul produs sub formă de picături care conţine toate vitaminele hidrosolubile îmbogăţit cu toate vitaminele şi mineralele esenţiale pentru nou-născuţi

Indicaţii: 12 picături/zi administrate simple sau în amestec cu lapte, suc de fructe sau apă. Este noua generaţie de picături îmbogățite cu 500 UI de vitamină D!

Citeste si   MĂSURILE întreprinse în judeţul IAȘI pentru a COMBATE şi ÎMPIEDICA răspândirea COVID -19

Vitaminele sunt esentiale pentru organism, ele fiind parti componente ale enzimelor, necesare pentru producerea energiei.

Cele 13 vitamine existente se impart in doua clase principale: liposolubile si hidrosolubile

Vitaminele liposolubile pot fi stocate in celulele adipoase, de aceea organismul poate pastra depozite de astfel de vitamine pana la 6 luni, putand astfel sa le foloseasca la nevoie. In acest caz insa trebuie avuta grija la excesul de vitamine care poate dauna organismului.

Citeste si   Primăria MIROSLOVEȘTI continuă seria INVESTIȚIILOR în localitate! Sunt vizate DRUMURILE și GAZELE naturale

Cele hidrosolubile pot fi stocate si ele in celule, insa in cantitati mai mici. Excesul de astfel de vitamine este eliminat prin urina, asadar in acest caz vorbim mai ales de o deficienta de vitamine.

BABYTAMIN este detinut si distribuit de SC Pharma SA IASI. Mai multe detalii puteti afla accesand site-ul www.pharma-iasi.ro.

Citeste si   Spațiile comerciale din IAȘI rămân ÎNCHISE pe perioada stării de ALERTĂ! DSP garantează SIGURANȚA tuturor cumpărătorilor
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ