Share

Balul de la Castel, cel mai așteptat eveniment filantropic din regiunea Moldovei

Balul de la Castel este cel mai așteptat eveniment filantropic din regiunea Moldovei și are loc în fiecare an, la Iași. Evenimentul vine în sprijinul copiilor și tinerilor aflați în dificultate și care sunt asistați de Fundația Serviciilor Sociale Bethany. În seara de 13 iunie, la Hotel Restaurant La Castel, sala Ballroom magicienii Aquafeeria vă dau întâlnire pe unde sonore la o seară a faptelor bune. La ediția de anul acesta invitatul special este trupa Direcția 5, iar gazda ineditului eveniment filantropic este îndrăgitul actor si prezentator Pavel Bartoș.

Citeste si   Activități de vară pentru copiii din 8 sate din județele Iași și Vaslui

Conceptul de anul acesta este AQUAFEERIA

Prin cea de-a VIII-a ediție a evenimentului caritabil Balul de La Castel, organizatorii vă provoacă să descoperiți noi oceane de bunătate. Nemăsurate, nemărginite, nelimitate de țărmuri. Invitații se vor lăsa purtați spre adâncurile unei seri dedicate generozității, inspirată din imensitatea lumii oceanice. Întinderi sublime de ape își vor dezvălui cele mai ascunse bogății într-un spectacol de culoare, texturi și licăriri dintre cele mai aparte.

Citeste si   PSD lovește din nou! Radioul Public ajuns în colaps financiar și administrativ.Alexandru MURARU:”Astăzi, realitatea din SRR se înscrie în strategia PSD de a sabota din interior instituțiile”

Programul artistic
Opere de artă, creații vestimentare ale designerilor români, obiecte de valoare și experiențe surpriză, toate vor fi elemente magice care vor contura o seară aparte. Emoția și energia le vom trăi alături de invitații noștri speciali, trupa Direcția 5.

Licitația caritabilă
Pe 13 iunie cei prezenți sunt invitați la o licitația caritabilă care va include, de asemenea, obiecte și accesorii vestimentare, obiecte de colecție și experiențe surpriză. Toate au semnificații neprețuite și ne vor purta, prin simbolistica lor, spre o lume care nu cunoaște granițe.

Citeste si   Zona C. A. Rosetti va fi REABILITATĂ și amenajată, conform standardelor EUROPENE

”De 8 ani, Balul de la Castel ne aduce alături de copiii cu nevoi speciale. Mii de ore de terapie recuperatorie, de muncă cu pasiune și de progrese pas cu pas sunt posibile în Centrul de recuperare al Fundației Bethany datorită oamenilor ce se implică an de an în eveniment”, declară organizatorii.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ