Share

Balul de la Castel, cel mai important eveniment filantropic din regiunea Moldovei, a ajuns la ediția a VI-a

Evenimentul este organizat de Fundația Serviciilor Sociale Bethany în beneficiul copiilor și tinerilor în dificultate. Evenimentul, la care Primăria Municipiului Iași este partener, va avea loc la Restaurantul La Castel, în data de 8 iunie, începând cu ora 19.00.

„Magia decorurilor, aventurile copilăriei și îndrăgitele ei chipuri vor fi parte din povestea pe care o vom scrie pe 8 iunie și pe care o numim frumos și simplu «Odată ca niciodată». Amfitrionii din acest an sunt Melania Medeleanu și Pavel Bartoș, VUNK urmând a fi trupa care va concerta în cadrul evenimentului. Pe lângă programul artistic, în cadrul balului va avea loc și tradiționala licitație caritabilă, în cadrul căreia vor fi licitate opere de artă, creații vestimentare și obiecte de valoare ale sportivilor români”, a afirmat Georgiana Vieru, coordonatorul evenimentului.

Fundația Bethany își desfășoară activitatea în trei domenii: programul integrat de terapie recuperatorie pentru copii și tineri cu afecțiuni motorii și neuro-motorii prin care beneficiază de recuperare personalizată gratuită, programul de burse prin care elevi din mediul rural beneficiază de sprijin financiar și de activități de dezvoltare personală și profesională și programul de consiliere prin care tinerii cu boli cronice, adicții și tulburări de comportament beneficiază de consiliere psihologică gratuită.

Balul de la Castel nu este neapărat un motiv de distracție, ci este un moment în care putem arăta cât de solidari suntem cu cei care au nevoie de noi.

„Balul de la Castel nu este neapărat un motiv de distracție, ci este un moment în care putem arăta cât de solidari suntem cu cei care au nevoie de noi. Asocierea Primăriei cu astfel de acțiuni este normală, firească, poate este nevoie de mai mult, dar cu siguranță drumul este deschis și vom continua pe calea aceasta. Primăria trebuie să rămână un loc de întâlnire pentru orice proiect care vizează comunitatea, nu trebuie să evităm, nu trebuie să politizăm. Am demonstrat că se poate și altfel. Vom încerca să întoarcem măcar puțin din ce a oferit Fundația, investind acolo unde este nevoie, astfel încât parteneriatul pentru Iași să fie vizibil și continuu”, a declarat primarul Mihai Chirica.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ