Share

Primaria Municipiului Iasi a dat 150.000 de euro pe cinci toalete automate. Momentan, acestea nu sunt montate, asta desi au fost achizitionate in toamna anului viitor.

„Astazi (ieri, n.r.) au inceput lucrarile la primele doua ampla­samente, iar maine (astazi, n.r.) la celelalte trei. Deocamdata, le vom monta, dar punerea lor in functiune va fi facuta in termen de 10-14 zile, dupa lucrarile de racordare la utilitati“, a declarat ieri purtatorul de cuvant al muni­cipalitatii, Sebastian Buraga.

Fiecare toaleta costa 30.000 de euro, adica pretul unui apartament cu o camera in zona Nicolina.

Pana maine, Primaria asteapta oferte in cadrul unei proceduri pentru achizitia de lucrari de alimentare cu energie electrica la cele cinci toalete automate. Contractul a fost estimat la circa 34.000 lei.

Citeste si   VIDEO l Oamenii din Podu ILOAIEI sunt exasperați de starea DRUMURILOR județene administrate de CJ IAȘI

Toaletele ecologice au fost achi­zitionate de la compania Comex Rom SRL din Bucuresti, singura firma care a inaintat o oferta la procedura de licitatie din octom­brie 2016. Pretul de achizitie a fost de 644.065 lei, fara TVA.

Toaletele vor putea fi utilizate cu fise, iar fiecare toaleta va avea un sistem electronic de deschide­re/inchidere, un sistem de siguranta de tip SOS, un sistem automat pentru spalare si dezinfectare, un sistem de aerisire si odorizare, un sistem automat de spalare, dezinfectare si uscare a vasului de toaleta, un sistem electronic de siguranta pentru a preveni spalarea si curatarea toaletei inainte de iesirea utilizatorului, un sistem de distribuire automata a tuturor consumabilelor, un sistem de incalzire si un sistem de telecontrol GSM

Citeste si   VIDEO l Oamenii din Podu ILOAIEI sunt exasperați de starea DRUMURILOR județene administrate de CJ IAȘI

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ