Share

Teatrul „LUDIC” va juca comedia „BANI DIN CER”, după Ray Cooney, duminică, 16 februarie 2020, ora 19:00, în sala Gaudeamus

,,BANI DIN CER“, regia Andrei Ciobanu, care aduce cu sine o serie de intrigi, farse pline de umor, răsturnări de situație și schimburi de identităţi, promisiuni ce nu pot fi ținute şi decepții.

Citeste si   PRIMUL proiect care configurează un ECOSISTEM PARTICIPATIV pentru rezolvarea PROBLEMELOR orașului

Henry, un biet contabil primește un cadou neașteptat de ziua lui: o geantă plină cu bani. Întâmplarea fericită îl determină pe Henry să schimbe radical viața familiei sale, anulând în primă fază cina festivă cu bunii lor prieteni Vic și Betty. Doar că lucrurile nu vor fi chiar atât de simple. Brusc, casa lui se va umple de polițiști, care vor gravita din sufragerie în bucătărie, Jean, soția sa, va cădea în patima alcoolului, Vic și Betty se vor trezi prinși la mijloc într-o serie de minciuni fără ieșire. Dacă la toate acestea, adăugăm și o taximetristă care apare când nici nu te aștepți, un criminal care stă în fața casei și un cadavru, atunci rețeta este garantată.

Citeste si   La alte TREI școli din județul IAȘI se suspendă CURSURILE organizate în modalitatea „față în față”

“Vă invit cu drag pe toți să savurați o spumoasă comedie bulevardieră, care vă va face să râdeți la minut”!, a declarat regizorul, Andrei Ciobanu.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ