Share

Un bârlădean și-a tâlhărit propria soţie, în apropierea gării CFR. Cu o lună în urmă dăduse foc casei

Caz uluitor în Bârlad. O femeie își acuză soțul că a bătut-o și jefuit-o luni dimineață, la primele ore ale dimineții. Cu o lună în urmă bărbatul încercase să dea foc casei.

O femeie în vârstă de 45 de ani din Bârlad își acuză soțul de tâlhărie, după ce acesta a lovit-o cu pumnii și picioarele, pe 11 februarie, în jurul orei 5 dimineața, și i-a furat geanta personală și telefonul.

Citeste si   Sentință DEFINITIVĂ pentru fostul SECRETAR al Primăriei Târgu-Frumos! Felicia SPULBER condamnată la ÎNCHISOARE cu suspendare

Potrivit publicației Buna Ziua Vaslui, bărbatul de 43 de ani se afla deja sub control judiciar, deoarece în urmă cu aproximativ o lună dăduse foc locuinței. La momentul respectiv fiica cea mare a familiei, de 11 ani, speriată de agresivitatea tatălui, a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Magistrații de la Judecătoria Bârlad au anulat măsura controlului judiciar și au emis pe numele agresorului un mandat de arestare pe 30 de zile. Cei trei copii ai familiei au fost preluați de autorități în regim de urgență.

Citeste si   Vasilică TOMA, șoferul de la Târgu-Frumos rămâne PARLAMENTAR! Ion VĂTĂMANU l-a vrut în LEGISLATIVUL ROMÂNIEI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ