Share

La 18.08.2020, Secţia 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a primit spre punere în aplicare mandatul de executare a pedepsei închisorii emis în aceeaşi zi de Judecătoria Suceava faţă de un bărbat de 30 de ani din comuna Bosanci, condamnat la 2 ani și 3 luni închisoare pentru infracțiuni la regimul rutier.

Bărbatul de 30 de ani a fost identificat de poliţişti pe raza localităţii, acesta fiind reţinut, transportat și încarcerat la Penitenciarul Botoşani.

            Material lemnos confiscat de polițiști

O patrulă din cadrul Poliţiei oraşului Solca a oprit pentru control pe D.N. 2K, pe raza comunei Arbore, autoutilitara condusă de un bărbat de 23 de ani din comuna Stulpicani, care transporta material lemnos, lemn foc de esenţă fag.

Citeste si   VEȘTI BUNE pentru comercianții din Bazarul Sucevei! A avut loc LICITAȚIA pentru încălzirea COMPLEXULUI

Din verificările efectuate poliţiştii au constatat faptul că, bărbatul de 23 de ani nu deţine aviz de însoţire pentru materialul lemnos transportat,  motiv pentru care s-a solicitat sprijinul specialiştilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că, acesta transporta cantitatea de 5,58 mc lemn foc de esenţă fag.

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional pentru încălcarea prevederilor Legii nr. 171/2010 cu amendă în cuantum de 1.000 lei, iar materialul lemnos în valoare de 943,02 lei a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Solca.

Citeste si   SANCȚIUNI contravenționale aplicate de polițiști  pentru NERESPECTAREA legislației privind actele de comerț

          Evenimente rutiere cercetate de polițiști

În timp ce se deplasa cu ATV-ul pe D.J. 208 A, în comuna Udești, într-o curbă la stânga, un tânăr de 15 ani din comuna Ipoteşti a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un șanț, unde a acroșat un arbore.

Din impact a rezultat rănirea a doi pasageri de pe ATV, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citeste si   Cum s-a reinventat un ANTREPRENOR sucevean! Corina NEMEȘ: “Ce v-a motivat? Copilul meu, garantat!”

  Din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că, tânărul de 15 ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de  „vătămare corporală din culpă”, și ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

 

        


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ