Share

Victima se afla împreună cu prietena lui, o tânără de 24 de ani. Fostul ei iubit a sunat la poartă, iar femeia era însoțită de actualul ei prieten. În acel moment, individul, care era înarmat cu un pistol, și a tras cinci focuri de armă. Sub amenințarea armei, și-a răpit fosta iubită, pe care a forțat-o să intre într-o mașină cu care a demarat în trombă.

Un bărbat a fost împușcat în Oradea, miercuri dimineața.

Victima a fost rănită în umăr, iar motivele atacului sunt deocamdată necunoscute. Agresorul a fugit de la fața locului și este căutat de polițiști în întreg orașul.

Citeste si   „Serile bobocilor” organizate diferit la USAMV Iaşi

UPDATE 12:38: O tânără, în vârstă de 24 de ani, a fost răpită de agresor, care a dispărut la volanul unui bolid imediat după atacul armat. Scandalul dintre cei doi bărbați ar fi pornit din cauza geloziei deoarece ar iubi aceeași femeie.


EROU în ochii fiului său: Un JANDARM IEȘEAN și-a prezentat profesia la clasa unde învață FIUL său

 


Polițiștii fac căutări în tot orașul pentru a-l prinde pe individul armat.

Atacul armat a avut loc într-o parcare situată pe strada Barcăului, în apropierea șoselei de centură a orașului Oradea. Un bărbat a fost la un pas de moarte, după ce a fost împușcat. Victima a fost transportată de urgență la spital.

„Din câte am înţeles de la colegi, a fost împuşcat superficial, undeva sub clavicula stângă. Victima a fost transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean”, a precizat dr. Venter, director medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bihor, pentru ebihoreanul.ro.

Medicii spun că bărbatul a avut mare noroc că este în viață. El urmează să fie operat pentru extragerea glonțului.

„Pacientul urmează să fie dus în sala de operaţie. Glonţul a trecut prin gât şi s-a oprit în omoplat”, a precizat dr. Hadrian Borcea, şeful UPU şi SMURD Bihor, pentru sursa citată.

Din primele cercetări, anchetatorii au stabilit că incidentul șocant are în centru un triunghi amoros.

Anchetatorii susțin că agresorul a așteptat-o pe tânăra de 24 de ani cu un buchet de flori. Când a văzut-o însoțită de un alt bărbat, individul a pornit un scandal monstru, scrie bihon.ro. Orbit de gelozie, a tras cinci focuri de armă, iar unul dintre gloanțe l-a nimerit în umăr pe bărbat. Victima a luat-o la fugă, lăsând mai multe pete de sânge pe carosabil. Un muncitor, aflat în zonă, l-a auzit strigând după ajutor și a sunat la 112.

Citeste si   ANALIZA alegerilor locale în IAȘI! Mihai CHIRICA a ieșit primar cu 36.000 de VOTURI din totalul de 400.000 locuitori

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ