Share

Bărbat înjunghiat într-un bar din Iași de 20 de ori în abdomen. Grav rănit, tânărul, în vârstă de 20 de ani, a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital. Potrivit polițiștilor, presupusul atacator a sunat la 112, spunând „veniți să mă luați”.

Scenele șocante s-au petrecut, luni, în comuna Coarnele Caprei, notează Agerpres.ro. Un tânăr a fost atacat cu cuțitul de un individ, în urma unui scandal izbucnit într-un bar din localitate. După ce și-a înjunghiat victima, presupusul agresor a sunat la 112.

Citeste si   TUIAȘI va realiza una dintre cele mai MODERNE și stabile rețele UNIVERSITARE de Internet wireless din ȚARĂ

„În urmă cu puțin timp am primit un apel la serviciul 112 prin care eram anunțați că persoana respectivă a înjunghiat cu un cuțit un bărbat, la bar. «Veniți să mă luați» a fost mesajul acestuia. Mai multe informații nu avem. O echipă de polițiști s-a deplasat la fața locului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași, Anca VIjiac.

Citeste si   APIA reamintește FERMIERILOR că data limită de depunere a CERERILOR în cadrul Măsurii 21

Din primele cercetări, bărbatul a fost înjunghiat de 20 de ori în zona abdomenului. Grav rănită, victima a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD.

„Elicopterul SMURD s-a deplasat la Coarnele Caprei pentru a prelua un pacient în vârstă de 20 de ani care are multiple plăgi înjunghiate abdominale. El se află în șoc hemoragic. Pacientul e conștient și va ajunge la Unitatea de Primire a Urgențelor de la Spitalul «Sfântul Spiridon» din Iași”, a declarat coordonatorul SMURD Iași, Diana Cimpoeșu.

Citeste si   Asociația ”Evoluție în instituție” va PROTESTA la DIICOT: ”DIICOT este în stare să ne ARESTEZE și dacă BEM ceai de CÂNEPĂ”


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ