Share

“Domnul Barna s-a dus in Piata (Victoriei – n.r.) dupa ce a avut o intalnire. A avut o postare pe Facebook dupa ce a fost in jurul Pietei Victoriei, dar a plecat de la mine pentru ca am avut o intalnire cu Barna si cu Ciolos ca sa discutam despre eventuale intelegeri pentru locale si chiar am ramas surprins sa vad mesajul respectiv”, a afirmat premierul. 

Citeste si   Marcel Ciolacu acuză guvernul de ”terorism politic”: Rectificarea bugetară va fi corectată în Parlament

Imediat, Dan Barna a venit cu mesaj în care explică contextul prezenței lui în piață. ,,Soţia m-a lăsat la Guvern, plecând acasă cu maşina. După întâlnire am decis să plec pe jos spre casă în loc să chem un taxi pentru plăcerea unei plimbări şi ocazia de a trece pe la târgul de la Muzeul Ţăranului Român. Am traversat deci prin Piaţa Victoriei, drumul firesc spre casă. M-am oprit câteva minute să răspund unor întrebări ale unor cetăţeni după care mi-am continuat drumul”, a scris Barna, într-o postare pe contul său de Facebook.

Citeste si   Guvernul adoptă astăzi rectificarea bugetară şi prelungirea STĂRII DE ALERTĂ cu 30 de zile. Ce alte măsuri sunt pe ordinea de zi

Totodată, liderul USR a spus să nu e de acord cu opiniile celor care au protestat în piaţă: “Nu am fost la protestul din Piața Victoriei. Nu aveam ce să caut acolo. Nu împărtășesc în nici un fel convingerile acelor oameni. Am trecut prin Piața Victoriei în drum spre casă după întâlnirea cu premierul de la Palatul Victoria”.

Citeste si   Surse: Un fost ministru vizează șefia CJ Constanța. Felix Stroe, candidatul PSD

Postarea sa a primit sute de comentarii de internauți.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ