Băsescu: ”Le transmit moldovenilor să voteze pentru democraţie”

0
Share

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Traian Băsescu, a declarat astăzi, la Arad, că unul dintre obiectivele de ţară ale formaţiunii pe care o conduce este unirea României cu Republica Moldova.

“Legat de alegerile de duminică, din Republica Moldova, doresc să spun că există două variante, două alternative reprezentate foarte tranşant de către cei doi candidaţi la preşedinţia Moldovei. Avem candidatul comunist, Igor Dodon şi candidatul proeuropean Maia Sandu”, a afirmat Traian Băsescu, potrivit Agerpres.

Citeste si   Viorel Cataramă, la Realitatea PLUS: Sunt adeptul imunizării de grup. Libertatea este mai presus de orice. Credeți că virusul va dispărea dacă se iau măsuri?!

“Mergeţi mâine la vot!”.

El i-a îndemnat pe cetăţenii Republicii Moldova care trăiesc pe teritoriul României să îşi exercite dreptul de vot. De asemenea, fostul preşedinte a făcut un apel şi către tinerii din Republica Moldova aflaţi la studii în licee şi universităţi din România: “Mergeţi mâine la vot!”.
“Eu voi fi duminică dimineaţă la ora 10:00, la Ambasada din Bucureşti a Republicii Moldova, pentru ca să votez alături de cetăţenii Republicii Moldova care vor democraţie”, a adăugat fostul preşedinte.

Citeste si   VIDEO Premierul Ludovic Orban, precizare despre posibile restricții, printre care închiderea mall-urilor

Băsescu a participat, astăzi, la lansarea candidaţilor PMP Arad în campania pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.
Listele de candidaţi sunt deschise, la Senat, de Silviu Dimofte, iar la Camera Deputaţilor de Florin Remeţan, liderul Organizaţiei Judeţene PMP Arad.

Sursa: cotidianul.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ