Băsescu, lovitură finală pentru Iohannis: ”Ați înțeles? E sluga zăpăciților, a sabotat statul”

0
Share

Traian Băsescu îi dă lovitura finală lui Klaus Iohannis. Fostul președinte spune că Iohannis a greșit fatal și că s-a transformat în ”sluga lui Voiculescu și a altor zăpăciți de la Antena 3”.

”Între președinte și Dumnezeu e doar hotărârea judecătorească, definitivă. Ați înțeles? Eu am un sentiment de revoltă față de ceea ce au întreprins primul și al doilea om în stat. Eu sunt șocat, nu își dau seama cât de mult dau România înapoi. Înțelegeți cât e de grav când nu se aplică o hotărâre judecătorească? Nu se aplică legea! Ce am văzut ieri e josnic pentru un președinte. El e dator, dacă e nevoie, să fie un soi de martir al presei. Îl costa doar că l-ar terfelit lacheii lui Voiculescu, dar rămânea președintele României.

Obligația lui era să rămână șef al statului, nu o slugă turnătorului Dan Voiculescu, a lui Badea, Gâdea sau ce zăpăciți mai sunt pe la Antena 3. El avea obligația să susțină justiția. Eu am plătit scump pentru această susținere, am avut două suspendări. Un om, care e președintele României, nu poate decât să susțină statul de drept. A cedat statul de drept pentru sprijinul Antenelor. E o eroare. Asta folosește mafiei. Decrdibilizarea justiției folosește celor care se cred deasupra legilor, care sabotează statul

Însuți președintele României a fost un sabotor al statului de drept. Eu nu am fost de acord cu abuzul statului. Sun revoltat! Să lovești în puterea judecătorească așa cum a făcut-o Iohannis e sabotarea statului de drept.”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Iohannis apără Antena 3 de ANAF.

Sursa: expunere.com


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ