Share

În direct la “Lupta pentru Putere” de la Realitatea Plus, Traian Băsescu a dezvăluit datele unui sondaj CURS făcut la comanda PMP; în care sunt evaluate șansele candiaților la consucerea Capitalei.Fostul șef al statului și edil general a prezentat cele 2 scenarii luate în calcul pentru PMP: candidatura lui sau cea a lui Eugen Tomac, actualul lider al partidului.

Citeste si   Daniel Tudorache vrea renumărarea voturilor la Sectorul 1 și acuză presiuni la adresa reprezentanților BES

,,Ce se întâmplă dacă eu sunt în competiție? Doamna Firea are 41 de procente, Nicușor Dan 35, eu 17. Ce se întâmplă dacă eu nu candidez și candidează Eugen Tomac? Doamna Firea are 46%, Nicușor 40% și Eugen scorul partidului. Uitați-vă la diferențele între scenariul în care candidez și cel în care nu candidez. Diferența la cel doi (Firea și Dan – N.R.) este de exact 5 procente la fiecare. Deci dacă eu candiez iau aceste procente de la fiecare, așa că povestea cu Băsescu îl distruge pe Nicușor și aduce stânga la putere este una de adormit copii.”.

Citeste si   Orban: Nu trebuie renumărate voturile la Sectorul 1. PSD a rămas în anii '90 în materie de comportament electoral

Fostul președinte a precizat însă, că indiferent de scorul pe care-l va obține, el intră în cursă pentru a se lupta și nu va accepta postura de iepuraș. De altfel, înntrebat cine crede că va câștiga lupta, Băsescu a răspuns, în stilul caracteristic: “Eu”.

 

Cum Dumnezeu mi-ar sta, că pentru PMP sunt un fel de general, chiar și dacă ai o armată mai mică.

Citeste si   Alegeri locale 2020. Cristian Băcanu cere renumărarea voturilor în Sectorul 5

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ