Share

”În goana după popularitate şi voturi, Iohannis şi Orban sacrifică un popor. Fără scrupule, fără urmă de milă pentru nişte amărâţi care vor fi victime sigure, cei doi iresponsabili din vârful statului împing lucrurile înainte. În plină pandemie au redeschis cinematografele, teatrele, restaurantele, şcolile şi organizează două rânduri de alegeri” a scris Băsescu într-o postare pe rețelele de socializare.

Fostul președinte atrage atenția că sistemul sanitar este aproape de colaps, atât din cauza mare a de noi cazuri, cât și a ineficienției și lipser resurselor. 

Citeste si   Validarea candidaturii lui Nicușor Dan are 52 de contestații! Primarul ales al Capitalei: ”Urgența PSD nu este rezolvarea problemelor orașului”

“Pentru ce toate acestea? Pentru că iresponsabil de la Cotroceni şi inconştientul vesel de la Victoria au impresia că sunt “pe val” de simpatie populară care trebuie valorificată, după mintea lor, chiar şi cu sacrificarea vieţii şi sănătăţii bătrânilor, a copiilor sau a celor care mai au şi alte boli. Dacă cei doi iresponsabili ţin să desfăşoare alegerile pe 6 decembrie, foarte bine dar, trebuie luate imediat măsuri de limitare a răspândirii bolii:-închiderea imediată a teatrelor, cinematografelor, restaurantelor mall-urilor;-închiderea imediată a grădiniţelor, şcolilor şi a universităţilor;-cea mai mare parte a funcţionarilor din ministere, agenţii guvernamentale, primării, companii private, multinaţionale trec pe soluţia “lucrului la domiciliu”;-reducerea la maxim a transportului public;-portul măştii devine obligatoriu în mod egal în spaţii închise şi în aer liber;-interzicerea oricărei manifestări publice care implică mai mult de 6 oameni;-limitarea accesului în pieţele agroalimentare;-testare masivă a populaţiei, nu numai a acelora care au deja simptome.

Citeste si   Ana Birchall, despre numirea lui Florin Iordache la Consiliul Legislativ: "Poate pune în dificultate sau chiar BLOCA activitatea oricărui guvern și Parlament”

Dacă nu se iau urgent astfel de măsuri vom avea curând un sistem medical în colaps, iar pandemia va face ravagii în rândul populaţiei care va plăti factura pentru doi iresponsabili.Iohannis şi Orban trebuie să ia urgent măsuri. Altfel şi pentru Iohannis şi pentru Orban şi pentru PNL, data de 6 Decembrie va fi “un pod prea îndepărtat”, a scris Băsescu.

Citeste si   Demisie de răsunet în PSD. Nicolae Șerban a făcut anunțul:"Este ca și cum la Mondiale în 94, România îl scotea pe Hagi"


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ