Share

O bătaie între doi elevi de liceu din Focșani a fost filmată de colegii acestora care asistă extaziați cum băieții își împart pumni și picioare. Filmarea este prezentată de Monitorul de Vrancea, iar în imagini se vede cum un tânăr este lovit cu o brutalitate ieșită din comun de către un altul.

Poliţia Vrancea a declanșat o anchetă după apariţia unui film de o violenţă extremă, în care un adolescent este bătut de un altul, în faţa unor tineri care încurajează bătaia. Poliţiştii din Focşani s-au atosesizat şi încearcă să afle iţele conflictului, în funcţie de deznodămîntul anchetei urmând a întocmi dosar penal.

Citeste si   A11-a EDIȚIE a festivalului „SERILE FILMULUI ROMÂNESC” continuă și pe timp de PANDEMIE!

Incidentul dintre cei doi adolescenţi, unul elev la Liceul de Artă „Gheorghe Tăttărescu”, din Focşani, altul la Colegiul „Valeriu D. Cotea”, s-a petrecut recent în zona unui magazin din apropierea Liceului de Artă. Cei doi elevi între care erau neînţelegeri vechi s-au luat la bătaie în faţa unui grup de adolescenţi care filmează când cei doi îşi impart pumni şi picioare. De pe margine, bătăuşii sunt încurajaţi să se lovească.

La un moment dat, unul dintre ei cedează şi este bătut violent de adversar fără ca vreunul dintre cei care asistă de pe margine să intervină în sprijinul celui mai slab. Imaginile sunt de o violenţă rară, de-a dreptul şocante. Sub o ploaie de pumni şi genunchi primiţi în burtă şi în gură, adolescentul mai slab nu mai reuşeşte deloc să se apere, iar replicile copiilor de pe marginea care asistă la bătaie sunt la fel de şocante ca și imaginile.

Citeste si   INVESTIȚIE în localitatea COMARNA! FERMIERII vor beneficia de o platformă pentru GUNOI DE GRAJD.

Agresorul este încurajat să dea până ce celuilalt „îi dă sângele“: „Uite mă, ce-l umflă“, se aude o voce a unui adolescent, în timp ce altul spune „Așa, dă-i mai tare. Când îi dă sângele, îi dai mai tare“.

Conflictul ia sfârşit după minute bune, în momentul în care intervine un alt licean care îl îndepărtează pe agresor și îi spune: „Gata“. Poliţiştii au intrat pe fir în acest caz şi fac cercetări. Nu este exclus ca anchete să fie demarate şi de către autorităţile din învăţământul vrâncean.

Citeste si   Cosette CHICHIRĂU refuză orice asociere cu Mihai CHIRICĂ! Cosette CHICHIRĂU: „O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă!”

Potrivit informațiilor furnizate de directorul Liceului de Artă Gheorghe Tattarescu din Focșani, profesoara Diana Tăicuțu, altercația ar fi avut loc în afara unității de învățământ. Aceasta a precizat că incidentul s-a petrecut în fața unui magazin, situat în vecinătatea liceului, lângă niște blocuri.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ