Share

Scene ca-n Evul Mediu la o bătaie cu furci și topoare în județul Cluj. Amețiți bine de alcool, romii din două clanuri rivale s-au războit în mijlocul satului și numai intervenția în forță a polițiștilor a oprit bătaia generală.

Bătaie cu furci și topoare în județul Cluj. Mascații au intervenit ca să oprească răfuiala sângeroasă dintre două clanuri

Zeci de mascați și polițiști au intervenit, marți seară, pe străzile din localitatea Recea Cristur- Judetul Cluj, pentru a opri o bătaie cu furci și topoare. Scandalul a pornit după lăsarea întunericului, atunci când mai mulți membri ai comunității de romi din sat s-au întâlnit cu rivalii lor din localitatea Darja. Cum erau mai toți amețiți de alcool, câteva înjurături au declanșat un război, scrie dejeanul.ro.

Citeste si   7.753 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Înarmați cu furci și topoare, romii din Darja și-au atacat rivalii din Recea Cristur, care au strigat după ajutor. Au primit „întăriri” și atunci a pornit o bătaie generală. Minute în șir, indivizii s-au lovit cu ce au apucat până când au aflat că Poliția e pe drum.

Mascații au fost chemați să oprească o bătaie cu furci și topoare în județul Cluj

Bătăușii s-au împrăștiat, iar membrii clanului din Darja au vrut să fugă cu o căruță a dușmanilor. Asta a încins și mai mult spiritele. Îngroziți de violențele pe care le-au văzut pe ulițe, unii dintre localnici au sunat la 112.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de polițiști, jandarmi și mascați care au intervenit pentru a oprit bătaia cu furci și topoare.

Suspectii au fost identificati de catre politisti si dusi la audieri

Politiștii au identificat și dus la audieri sapte suspecți. Anchetatorii urmează să stabilească implicarea fiecărui individ în răfuiala sângeroasă. De asemenea, trei dintre cei implicați scandal au solicitat ingrijiri medicale, fiind transportati la Spitalul Dej cu un echipaj SMURD.

Citeste si   La USAMV IAȘI sunt studiate plantele ORNAMENTALE ce ar putea fi folosite în INFRASTRUCTURA urbană VERDE


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ