ideall.ro

Doi șoferi s-au luat la bătaie după ce unul dintre ei, aflat la volanul unui BMW, nu a vrut să stea la coadă și a încercat să se bage în față

Bătaia a avut loc într-o benzinărie de pe Calea Turzii din Cluj, unde funcționează și o spălătorie auto. La un moment dat, cei doi șoferi s-au dus să își cumpere jetoanele necesare pentru spălătorie. Când s-a întors, un bărbat, aflat la volanul unui BMW, a încercat să se bage în fața unui microbuz, relatează observator.tv.
Șoferii au început să ia la bătaie, iar violențele au fost surprinse în imagini de o cameră de supraveghere montată pe bordul unei mașini.

În imagini se vede cum șoferul cu BMW a încercat să intre în fața microbuzului aflat la coadă, iar șoferul vehiculului nu l-a lăsat. Mai apoi, șoferul s-a dat jos din mașină și s-a dus spre celălalt bărbat pentru a-i cere explicații.

După câteva schimburi de replici, cei doi au început să se lovească cu pumnii. Din spusele martorilor, șoferul microbuzului l-a lăsat, în urma scandalului, pe cel cu BMW să se bage în față.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ