Share

Scene şocante surprinse într-un magazin din Dâmboviţa. Cinci bărbaţi s-au bătut crunt cu pumnii şi picioarele pentru o femeie. Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere din zonă. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

În imaginile surprinse pe camere se vede cum un bărbat este lovit fără milă cu pumnii şi picioarele de alţi 3 indivizi. Agresorii l-au luat la bătaie după ce omul le-ar fi cerut explicatii privind relaţia lor cu soţia sa. Cumnatul bărbatului a încercat să aplaneze conflictul, însă a fost luat şi el la pumni. Cei doi au reuşit să scape din mâinile atacatorilor.

Bărbaţii au sunat apoi la 112 şi au reclamat scandalul. Doi dintre agresori au fost reţinuti, iar poliţistii îl caută şi pe al treilea. Se pare, însă, că acesta a reuşit să fugă din ţară.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ