fbpx
miercuri, septembrie 23, 2020
Bătaie ca în filme între 2 moldovence într-un microbuz

Bătaie ca în filme între 2 moldovence într-un microbuz

0
Share

Bătaie ca-n filme într-un microbuz din Chişinău! Două femei s-au păruit şi luat la palme, la propriu, din cauza unui loc în maşină! La mijloc au nimerit şi câţiva copii, care nu au scăpat neatinşi de ploaia de pumni dintre cele două moldovence.

În imaginile postate pe internet de un martor la scandalul din microbuz, sunt surprinse cele două femei adresându-şi cuvinte obscene, după care trec la fapte.

Se iau de păr şi se pălmuiesc. Câţiva barbati din microbuz încearcă să le despartă. Acestea însa nu se lasă. Una dintre ele îşi varsă furia pe fiica celeilalte, trăgând-o de par. Copilul începe să plângă şi este luat în braţe de un pasager.

 

În ciuda intervenţiilor celorlalţi călători, cele două încep, la un moment dat, să ţipe şi să se lovească şi mai tare, moment în care pasagerii cer şoferului să oprească microbuzul şi să le ceară bătăuşelor să coboare. Una dintre ele coboară. Bataia însă continuă, iar o fetiţă care încearca să iasă este apucată de păr.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ