Share

Astfel, vor fi promovate în rândul studenților TUIASI oportunitățile de studiu și cazare cu sprijin financiar Erasmus+ pentru semestrul următor, dar și beneficiile generale ale participării la mobilități prin programul Erasmus+.

Citeste si   MAFIA lemnului vs POLITICA lemnului! Firma EGGER din RĂDĂUȚI „scuturată” de 5.000.000 EURO de Consiliul Concurenței

„Erasmus nu este doar despre politici, prevederi și ghiduri. Este și despre schimbările pe care fiecare persoană care ia contact cu acest program le poate face cu privire la implicarea sa în inițiative pentru protejarea mediului înconjurător. Elementul de noutate al acestei ediții este reprezentat de inițiativa de colectare a bateriilor uzate”, au precizat reprezentanții Prorectoratului de Relații Internaționale.

Citeste si   Primul TRANSPLANT de rinichi din 2021 a avut loc la Spitalul PARHON din IAȘI


La fiecare stand se vor colecta, în cutii special semnalizate, baterii uzate, aduse de studenți.

Astfel, studenții interesați de programul Erasmus+ care vor aduce baterii vor fi recompensați cu materiale promoționale TUIASI.

„Caravana Erasmus+. A Green Experience” se află la cea de-a treia ediție și face parte din evenimentul național „Erasmus Open Doors”.

Citeste si   Încă 1.770 de DOZE se distribuie către 10 centre de VACCINARE din IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ