Share

O femeie de 72 de ani din Bihor, cunoscută sub numele de „Momo”, care vindea droguri elevilor din județ a fost reținută astăzi, alături de alte 12 persoane

Bătrâna făcea parte dintr-o reţea care importa si vindea substanţe halucinogene din China, în contextul în care fiica sa a fost internată de trei ori pentru consum de etnobotanice, potrivit Digi 24.

Citeste si   DESCINDERI ale Corpului de Control al M.T. la Compania Națională de DRUMURI! Urmează DRDP IAȘI!?

Poliţiştii şi procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT) Oradea au efectuat, astăzi, zece percheziţii în judeţul Bihor, ocazie cu care au găsit cantităţi de materie vegetală psihoactivă, ambalată atât în doze, cât şi în pungi, substanţă sub formă de cristale, pentru prizat, pastile ecstasy şi bani.

Citeste si   În județul IAȘI s-au ocupat peste 17.000 dintre locurile de VACCINARE disponibile până pe 31 ianuarie

De asemenea, au fost descoperite recipise care dovedesc achiziţionarea de bitcoin, cu care ar fi fost cumpărate, de pe Internet, substanţele psihoactive. Procurorii Serviciului Teritorial Oradea al DIICOT, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate, au efectuat, joi dimineaţă, zece percheziţii domiciliare pe raza judeţului Bihor, într-un dosar de trafic de droguri.

Citeste si   DESCINDERI ale Corpului de Control al M.T. la Compania Națională de DRUMURI! Urmează DRDP IAȘI!?

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DIICOT, percheziţiile s-au desfăşurat la domiciliile şi reşedinţele membrilor unei grupări infracţionale, cu vârste cuprinse între 15 şi 72 de ani, suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ