Share

O batrana in varsta de 80 de ani din localitatea Holmita a avut parte de un sfarsit tragic. Femeia a fost omorata in bataie de propriul ginere.

Intre batrana si ginerele sau s-a iscat o cearta, care a degenerat rapid.  Enervat la culme, barbatul si-a lovit soacra in cap de mai multe ori pana a omorat-o.

Am fost solicitati printr-un apel la 112 efectuat la ora 15:04, sa intervenim in localitatea Holmita, comuna Cristesti, pentru o persoana de sex feminin, posibil decedata. S-a dirijat imediat un echipaj medical de urgenta tip B1 cu medic de la substatia Pascani, care la locul solicitarii au gasit o femeie de 80 de ani, cu semne de moarte biologica instalate. Aceasta prezenta urme de lovire in regiunea frontala, regiunea fetei si excoriatii la nivelul ochiului drept. Cadrele medicale au declarat in cele din urma decesul”, a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi

Dupa ce si-a facut de cap, ucigasul a amenintat de fata cu oamenii legii ca se sinucide, devenind extrem de agitat. Echipajul SAJ Iasi a ramas la fata locului in eventualitatea in care va fi necesara asistenta medicala, insa barbatul a fost calmat de politisti si dus la sectie pentru cercetari, scrie stirilekanald.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ