În stare gravă la spital, după ce a încercat să se sinucidă

Tot mai multe persoane ajung la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului ”Sfântul Spiridon”, după ce încearcă, prin diferite moduri, să își încheie socotelile cu viața.

Acestea sunt cazuri fericite pentru că medicii pot interveni la timp și le pot salva viața, însă există multe cazuri în care ieșenii sunt depistați prea târziu, iar cadrele medicale nu mai pot face nimic.

Citeste si   Anunț CTP Iași: ”Trasee DEVIATE, în timpul LUCRĂRILOR de reabilitare a INFRASTRUCTURII de TRAMVAI”

În acest weekend, o femeie în vârstă de 73 de ani a încercat să se sinucidă, ingerând un pumn de medicamente. Din fericire a fost depistată la timp de familie, care a sunat la numărul de urgență 112. Bătrâna a fost transportată la Spitalul ”Sfântul Spiridon”.

“La Unitatea de Primire Urgențe a fost adusă o pacientă în vârstă de 73 de ani, din județul Iași. Femeia a fost diagnosticată cu intoxocație voluntară cu Bromazepam. Aceasta a beneficiat de îngrijiri medicale în cadrul Unității de Primire Urgențe și a fost internată la Clinica de Toxicologie pentru a beneficia de tratament de specialitate și pentru a fi ținută sub atenta supraveghere medicală”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic – șef UPU – SMURD.

Citeste si   O profesoară și un student ai TUIAȘI ajută medicii IEȘENI în lupta împotriva CORONAVIRUS

LĂSAȚI UN MESAJ