Share

Duminica dupa-amiaza, la orele 15.21, Poliţia Municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către P. Aristide, cu privire la faptul că părinţii săi au fost găsiţi decedaţi în locuinţă

Cei doi batrani, P. Nicanor în vârstă de 77 ani şi P. Georgina în vârstă de 81 de ani, locuiau singuri în municipiul Suceava, pe strada Ion Păun Pincio, într-o casă având ca sistem de încălzire o sobă cu arzător pe gaz.

Citeste si   Vești bune pentru locuitorii Comunei UNGHENI! Vor fi reabilitați 6,4 km din DJ249A, Mânzătești – Ungheni

Duminica, în jurul orei 15.00, fiul lor s-a deplasat la domiciliul părinţilor unde a constatat că uşile sunt încuiate pe interior. Privind pe fereastră l-a văzut pe tatăl său în pat şi datorită faptului că nu a reacţionat la bătăile în geam şi la apelul telefonic, s-a deplasat în garaj de unde a luat o rangă cu care a forţat uşa principală de acces în locuinţă.

Citeste si   Eveniment în cadrul MUZEULUI din SUCEAVA! Directorul Constantin URSU: ”CONCERTELE se vor desfășura în aer LIBER”

După ce a reuşit să pătrundă în locuinţă i-a găsit pe ambii  părinţi decedaţi, în camere diferite, fiecare în patul său. Conform declaraţiei lui P. Aristide, în momentul în care a pătruns în locuinţă a simţit un miros puternic înţepător, în sobă arzătorul era aprins iar şubărul se afla în poziţia închis. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “ucidere din culpă”.

Citeste si   INTERVIU cu Prof. Univ. Dr. Gabriel MURSA: ”Ne aflăm în an ELECTORAL, iar POPULISMUL este greu de STĂPÂNIT”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ