Share

Doi bătrâni din Galaţi, soţ şi soţie, au fost loviţi pe trecerea de pietoni de un şofer care a fugit de la locul accidentului. Cele două victime au fost duse de urgenţă la spital cu multiple fracturi, iar acum poliţiştii îl caută pe şoferul fugar.

Cei doi soţi se aflau pe trecerea de pietoni şi se îndreptau spre staţia de tramvai în momentul care au fost acroşaţi în plin de o maşină. Şoferul a abandonat autoturismul şi a fugit.

 Cele două victime, de 69 şi de 75 de ani, au suferit fracturi la coaste, la picioare şi lovituri cap. Au fost duşi la spital, iar acum sunt în stare stabilă. Poliţiştii îl caută pe şoferul fugar.

„În urma accidentulului s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, a declarat Iulian Matei, inspector principal Poliţia Rutieră Galaţi.

Citeste si   Galaţi: Deputatul Cătălin Cristache şi fostul rector Iulian Bîrsan deschid listele PMP la alegerile parlamentare

Poliţiştii au şi indicii pe urma cărora şi-au pornit vânătoarea: maşina avea volan pe dreapta şi este înmatriculată în Galaţi.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ