ideall.ro

O faptă îngrozitoare a avut loc într-un oraș din MOLDOVA

Poliţiştii oraşului Darabani au fost sesizaţi de o femeie de 87 de ani din localitatea Bajura cu privire la faptul că în timp ce se afla în curtea locuinţei, a fost agresată de o persoană necunoscută.

Ulterior, persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri, însă aceasta a decedat în aceeaşi zi.

A fost constituită echipă operativă formată din poliţişti  din cadrul Poliţiei oraşului Darabani şi Serviciului de Investigaţii Criminale, iar în urma activităţilor investigative desfăşurate a fost identificat autorul faptei, în persoana unui tânăr de 19 ani, din aceeaşi localitate.

sensodays.ro

„În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la tâlhărie calificată urmată de moartea victimei, dosarul fiind declinat Parchetului de pe lângă Tribunalului Botoşani, organ competent material şi teritorial în soluţionarea acesteia” se precizează într-un comunicat emis de IPJ Botoșani

Surse spun faptul că tânărul în vârstă de 19 ani s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

Acesta a intrat în casa bătrânei în vârsta de 87 de ani și a  recurs la gesturi umilitoare pentru a o determina pe aceasta să-i spună locul în care ai banii.

Bătrâna de 87 de ani, i-a precizat acestuia că nu are bani. Fapt ce l-a determinat pe agresor să o levască cu cruzime.

După ce a lovit-o cu cruzime, tânărul de 19 ani a plecat din casa bătrânei. În urma plecării, bătrâna a sunat la numărul de urgență 112.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ