Share

În ziua de 17 septembrie a.c., în intervalul orar 09:00 – 11.00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Urbană Iaşi au desfăşurat o acţiune în zona bazarului, talciocului şi târgului auto, desfăşurând activităţi de prevenire şi combatere a faptelor antisociale si de depistare a bunurilor susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni.

Au fost legitimate 22 de persoane şi controlate 14 societăţi comerciale

Au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale, toate pe linie rutieră, în valoare de 1.450 lei. A fost reţinut un certificat de înmatriculare.

Citeste si   UPDATE! ALEGERILE LOCALE 2020! Află ce spun candidații IEȘENI.

A fost sancţionat cu amendă în cuantum de 580 lei, conform O.U.G. nr. 195/2002 un bărbat, de 31 ani, din com. Ciurea, întrucât a fost depistat în timp conducea un auto pe şos. Nicolina, fără a respecta semnificaţia indicatorului „Obligatoriu la dreapta”.

Deasemenea, acesta  a semnalizat schimbarea direcţiei de mers spre dreapta şi a efectuat virajul la stânga, peste marcajul longitudinal continuu care separă benzile de circulaţie.

Citeste si   Mihai CHIRICA a obținut un nou MANDAT la PRIMĂRIA municipiului IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ