Share

„Ieri și azi despre Radio. 100 de ani de Radio Public în lume” – expoziţie bibliografică pentru ieşeni

Cu ocazia Zilei Mondiale a Radioului, aniversată pe data de 13 februarie, Serviciul Relații cu Publicul și Împrumut Interbibliotecar al Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” Iași organizează, în perioada 10-29 februarie 2020, în spațiul expozițional, de la etajul I al sediului central, expoziția bibliografică „Ieri și azi despre Radio. 100 de ani de Radio Public în lume”.

Aceasta cuprinde cele mai reprezentative publicaţii din colecţiile bibliotecii, având ca temă radioul, la care se adaugă câteva CD-uri și albume.

Citeste si   Care sunt PAȘII pentru eliberarea certificatelor de CONCEDIU MEDICAL?

Expoziţia este întregită de colaje de fotografii şi articole însoțite de texte explicative, din diferite domenii de interes radiofonic, precum: istoria radioului, Radio Europa Liberă – Radioul în timpul comunismului, Radio România, Radio Moldova – Radio Iași, teatrul radiofonic.
Expoziţia va avea loc joi, 13 februarie 2020, orele 13:30, la etajul I al sediului central al bibliotecii, pentru a participa la deschiderea oficială a expoziției, alături de invitatul special, doamna Claudia Crăcăleanu, manager al Radio Iași.

Citeste si   APARAT modern de LITOTRIȚIE EXTRACORPOREALĂ la Spitalul Clinic Dr. C. I PARHON! Investiție de 2.036.090 de lei

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ