Share

Încă un bebelus e în stare gravă la spital din cauza rujeolei. Copilul are zece luni și e din Galați. A fost transferat la un spital din Iași la cererea medicilor.

Copilul avea febră și insuficiență respiratorie severă când a ajuns la Iași. A fost internat la Terapie Intensivă, iar medicii spun că starea lui este gravă. În acest moment, bebelușul e intubat şi ventilat mecanic.

Citeste si   APARAT modern de LITOTRIȚIE EXTRACORPOREALĂ la Spitalul Clinic Dr. C. I PARHON! Investiție de 2.036.090 de lei

Bebelușul nu e vaccinat pentru că nu are încă vârsta, dar a intrat în contact cu un copil mai mare care nu era imunizat și căruia i s-a confirmat ulterior diagnosticul de rujeolă.

La rujeolă vaccinarea se face la un an, însă având în vedere riscurile, medicii de familie au cerut ca imunizarea să se facă mai devreme, scrie ştiri.tvr.ro.

Citeste si   Două CADRE DIDACTICE au fost depistate POZITIV cu COVID-19!

La Iași, doi copii internaţi în ultimele zile cu rujeolă au o evoluţie favorabilă.

Până acum, din cauza rujeolei, s-au înregistrat 29 de decese

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ