Share

O fetita de doar 3 saptamani a fost sfasiata de cei trei pitbulli ai familiei, dupa ce parintii au lasat-o nesupravegheata cateva minute. 

Incidentul a avut loc in statul american Michigan, iar animalele au avut nevoie de doar cateva minute pentru a-i provoca rani mortale micutei care abia venise pe lume.

Citeste si   Yemen: Kuweitul anunţă o contribuţie de 20 de milioane de dolari

In momentul producerii tragediei, mama lui Suzie si un alt membru al familiei se aflau in casa. Acestia au declarat ca au lasat fetita doar 5 minute nesupravegheata, iar cand s-au intors, aceasta era plina de sange. Suzie a fost transportata de urgenta la spital si supusa unuei interventii chirurgicale, dar, din pacate, a murit la surt timp.

“Suzie, copilasul nostru dulce, s-a alaturat ingerilor din cer”, au declarat rudele indurerate.

Vecinii au declarat ca erau ingroziti de cei trei pitbulli ai familiei. In casa mai locuiesc inca doi copii care ar putea ajunge in grija serviciilor sociale.

Citeste si   SUA: Armata americană a desfăşurat blindate grele în nord-estul Siriei

Pana acum, politia nu a facut nicio arestare in acest caz, scrie Daily Mail.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ