Share

Cadavrul unui bebeluş este ţinut de două luni la morga din Vaslui dintr-un motiv revoltător 

Trupul neînsufleţit al copilului se află la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui și nu a putut fi dat familiei, pentru că autorităţile nu au găsit o soluţie pentru eliberarea certificatului de deces.

Bebelușul a fost născut, în luna noiembrie, la domiciliu, de o femeie din comuna Roşieşti, care a solicitat sprijinul ambulanței. Până la sosirea echipajului medical, femeia a născut deja, iar bebelușul a decedat, potrivit Agerpres. Echipajul medical a preluat femeia care abia născuse și a transportat-o la spital. Cu ea, ambulața a luat şi cadavrul nou-născutului, pe care l-a dus la morgă. Acest lucru nu s-a efectuat conform protocolului, deoarece în astfel de situaţii ar fi trebuit să fie anunţată poliţia.

Citeste si   VIDEO l Zeci de HECTARE de legume din județul IAȘI distruse de GRINDINĂ! Neculai FEODOT: ”Recoltele rămase pe CÂMP au fost complet DISTRUSE”

Bebelușul a fost născut, în luna noiembrie, la domiciliu, de o femeie din comuna Roşieşti, care a solicitat sprijinul ambulanței. Până la sosirea echipajului medical, femeia a născut deja, iar bebelușul a decedat, potrivit Agerpres. Echipajul medical a preluat femeia care abia născuse și a transportat-o la spital. Cu ea, ambulața a luat şi cadavrul nou-născutului, pe care l-a dus la morgă.

Citeste si   CARTE de identitate FALSĂ și bijuterii nedeclarate, CONFISCATE la FRONTIERĂ

Acest lucru nu s-a efectuat conform protocolului, deoarece în astfel de situaţii ar fi trebuit să fie anunţată poliţia. Astfel, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat marți, că în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, fiind aşteptate rezultatele necropsiei, examen care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Citeste si   Sfântul DIMITRIE cel Nou: Tradiții și OBICEIURI pentru această MARE sărbătoare a ANULUI

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ