Share

Belgia: O persoană a fost reținută în orașul belgian Anvers după ce a încercat să intre cu mașina, în mare viteză, pe o arteră pietonală extrem de circulată, transmite Reuters, citând informații furnizate de poliție.

Publicația La Libre Belgique vorbește despre un posibil atentat dejucat la Anvers, iar în urma incidentului în oraș au fost detașate efective suplimentare ale poliției și armatei.

Citeste si   #alegeriSUA: Atacat de democraţii Barack Obama şi Joe Biden, republicanul Donald Trump continuă optimist campania

CITEȘTE ȘI …

Bresa în sistemul de securitate britanic: Atacatorul era născut în Marea Britanie și a fost cercetat de MI5, fiind suspectat de extremism violent


“În jurul orei 11.00, un autovehicul a intrat cu mare viteză pe strada De Meir, provocând panică în rândul trecătorilor”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, citat de Reuters.

Oficialul a precizat că șoferul a fost arestat la capătul unei curse de urmărire și că în mașina cu numere de înmatriculare franceze au fost găsite arme și “substanțe ilegale”.

Citeste si   Fotbal: Atletico Madrid, victorie cu Real Betis, în La Liga

Primarul orașului, Bart De Wever, a declarat într-o conferință de presă că a fost vorba despre un atac terorist dejucat.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ