Share

Proaspăta mămică Beyonce a fost vedeta Premiilor BET 2017. Aceasta a câștigat premiile pentru „Best Female R&B”, „Album of the Year” și „Video of the Year”, deși nu a reușit să fie acolo în persoană

 

Premiile BET 2017 au avut loc pe 25 iunie 2017, la Teatrul Microsoft din Los Angeles. Ceremonia a sărbătorit realizările în divertisment, muzică, sport, televiziune și a filmelor lansate între 1 aprilie 2016 și 31 martie 2017.

Premiile BET au fost înființate în 2001 de către rețeaua de televiziune Black Entertainment Television, pentru a sărbători americanii-africani și alte minorități în domeniul muzicii, actoriei, sportului și altor domenii de divertisment. Premiile sunt prezentate anual și difuzate live pe BET.

Nominalizările au fost anunțate pe 15 mai 2017, iar pe 25 au fost anunțați căștigătorii. Beyoncé conduce topul, urmată de Bruno Mars.

Lista completă a câștigătorilor


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ