Share

Bianca Drăgușanu, în BRAȚELE lui Bote! Cătălin Botezatu a dezvăluit că Bianca Drgușanu, fosta iubită, i-a plâns de multe ori în braţe atunci când oamenii din showbiz aruncau vorbe grele la adresa ei.

Cătălin Botezatul a mărturisit că Bianca Drăguşanu este o femeie sensibilă, care suferă cumplit atunci când cineva o critică pe nedrept. Creatorul spune că fosta iubită s-a confensat de multe ori la el şi-a plâns pe umărul lui ori de câte ori a avut probleme.

Citeste si   Olivia Steer, avertisment de la Facebook. Știre FALSĂ despre un cadru medical mort dupa vaccinarea anti-COVID

„Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar si este foarte sensibila. Sufera cand se cearta cu cineva. Mi-a plans in brate de multe ori dupa diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macina mult cand este atacata gratuit, chiar daca nu o arata. Am mai remarcat de la inceput la ea si ca este o fata inteligenta si ambitioasa”, a povestit Cătălin Botezatu pentru wowbiz.ro.

La rândul său, soția lui Slav a confirmat personal spusele fostului iubit: “De la Catalin Botezatu, am avut foarte multe de invatat! Dincolo de iubit, mi-a fost mentor si mi-a explicat cum trebuie sa ma comport in lumea aceasta a showbiz-ului, unde de foarte multe ori am fost ranita fara motiv! Este adevarat ca am plans pe umarul lui, intrucat imi era foarte greu sa accept rautatile gratuite la adresa mea, iar el m-a sprijinit de fiecare data! A  vazut cu adevarat ce se intampla in sufletul meu! Poate tocmai de aceea, il respect mult, il apreciez in mod deosebit si mereu am sa gasesc cuvinte frumoase la adresa lui! A fost si va ramane un om special in viata mea”.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ