Share

February’sMoonstruck – Concurs de felicitări și scrisori de dragoste în limba engleză

Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, prin Compartimentul American Corner, lansează a patra ediție a Concursului de felicitări și scrisori de dragoste în limba engleză February’sMoonstruck.

Concursul are două secțiuni, după cum urmează:

Felicitări destinat elevilor din clasele I-IV. Participanții vor realiza o felicitare cu mesaj conform temei date. Felicitările vor fi depuse la sediul bibliotecii, Compartimentul American Corner iar data limită este 14 februarie 2020.

Creație literară adresat elevilor de gimnaziu și liceu. Participanții sunt invitați să scrie o lucrare literară originală în limba engleză (scrisoare, povestire, eseu, poezie etc.) pe tema dată. Lucrările vor trebui să îndeplinească următoarele condiții: să fie originale (cele plagiate de pe internet sau din alte surse vor fi excluse din concurs) și să nu depășească o pagină format A4 (între 500 şi 700 de cuvinte, Times New Roman, 12 pt., spaţiere 1). Creațiile vor fi trimise în format editabil (doc., docx., rtf., odt.) la adresa de e-mail iasiamericancorner@gmail.com până la data de 14 februarie 2020.

Alături de lucrarea atașată e-mail-ului, participanții sunt rugați să menționeze (în textul e-mail-ului și nu în interiorul „scrisorii”) și: numărul permisului de bibliotecă (fără existența acestuia lucrările nu vor fi înscrise în concurs), numele și prenumele, clasa, numele școlii și al profesorului coordonator.

Jurizarea lucrărilor va avea loc în perioada 15 – 19 februarie 2020

Juriul va fi format din profesori de limba engleză de la școlile partenere. Se va acorda o importanţă deosebită talentului literar şi originalităţii. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 22 februarie a.c., de la ora 10.00, la sediul bibliotecii.

Citeste si   Patriarhul DANIEL: ”Comuniștii au INTERZIS închinarea la sfintele MOAȘTE! Peste câteva LUNI, REGIMUL a căzut”

Cele mai apreciate lucrări vor fi publicate într-o broșură, care va intra în fondul bibliotecii. Premiile vor consta în cărţi, articole de birotică şi premii surpriză, împreună cu un exemplar din lucrarea publicată.

Participarea este gratuită, tinerii autori trebuie să dețină permis de intrare valabil la Biblioteca Județeană Iași. Pentru informații suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi la tel. 0751/ 769118 sau direct la sediul Bibliotecii Judeţene „Gh. Asachi” Iaşi (Bd. Ștefan cel Mare, nr. 8-10, Compartiment American Corner).

Citeste si   CUM funcționează finanțările neoficiale ale partidelor? Speța viitorului deputat Marius MINEA rămas dator cu 230 000 euro la anturajul PNL IAȘI!

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ