1 iunie a fost anul acesta o zi plină de evenimente, surprize și semnificații pentru copiii din Tomesti

Pe lângă surprizele pregătite în parcul din zona blocurilor, inaugurarea parcului de joacă și a terenului de sport din Vlădiceni, Primarul Timofte, împreună cu reprezentanții comunității locale au inaugurat și Biblioteca ,,Regina Maria” din zona centrală a comunei Tomești.

Este o zi frumoasă calduroasă dar cel mai important lucuru este că pentru Tomeșteni este o caldură in suflet pentru ca am inaugurat această bibliotecă mai inauguram in satul Vlădiceni un parc de joacă o zona de fitness, o zona de odihna si un teren de sport.Avem parcul de joaca din cartier unde am organizat evenimente pentru copii. Cred ca suntem printre primele comunitati din tara care inaugurează obiectiv in cinstea centenarului. aceasta biblioteca vine ca o continuare pentru sufletul omului pentru ca o comunitate fara educatie religie cultura si sport este o comunitate moarta.

O comunitate daca are bunastare, conditii bune de viata si nu are locuri unde sa mearga sa se recreeze unde sa isi descreteasca fruntea sa zâmbeasca sa socializeze, nu cred ca este o localitate completa si cu toate conditiile pentru cetateni.

Ștefan Timofte: “urmatorul obiectiv este casa de cultura”

Comuna Tomesti nu avea biblioteca cum nu avea nici casa de cultura, urmatorul obiectiv pentru noi este casa de cultura, chiar ieri am avut sedinta de Consiliu Local si am aprobat-o ca idee ca să pot sa fac primii pasi pentru proiectare.

La ora actuala comuna Tomești este intr-un santier, cartierul de blocuri inca nu este modernizat 100% dupa cum ati observat am finalizat ieri asfaltarea unor strazi si inca nu am ajuns sa facem curatenie din urma, mai avem de completat cu pamant cu copaci. Am plantat in ultimi ani peste 3000 de copaci peste 180,000 de puieti de gard viu si trandafiri. Ne preocupam ca comuna Tomesti sa arate ca una Europeana“, a declarat Primarul Comunei Tomești, Ștefan Timofte.

LĂSAȚI UN MESAJ