Share

Preşedintele democrat ales, care şi-a prezentat echipa economică, a afirmat, de asemenea, că mesajul său către ”toţi cei care luptă acum este următorul: Ajutorul vine”.La rândul său, fosta preşedintă a Rezervei Federale (FED) Janet Yellen a calificat criza economică drept prin care trece țara în momentul de față ca urmare a pandemiei de coronavirus ca fiind o ”tragedie americană”.

Citeste si   Parlamentarii IEȘENI au fost repartizati pe COMISII! Pe ce specializări vor activa in următorii 4 ANI

“Atât de mulţi oameni au probleme să pună mâncare pe masă şi să îşi plătească facturile şi chiria. Este necesară o acţiune urgentă pentru a preveni ca recesiunea să se alimenteze şi să provoace şi alte daune”, a adăugat Janet Yellen.

Dacă va fi confirmată în acest post de Senat, unde numirea ei a fost bine primită, Janet Yellen – în vârstă de 74 de ani – va deveni prima femeie la conducerea Departamentului Trezoreriei SUA.Joe Biden, în vârstă de 78 de ani, i-a prezentat şi pe ceilalţi membri-cheie ai viitoarei sale echipe.

Citeste si   Legile puterii | Nunțile și botezurile vor fi INTERZISE în continuare. Raed Arafat explică în ce condiții se deschid restaurantele

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ