Bilanț pozitiv la IPJ IAȘI. Rata infracționalității a scăzut cu 10%

0
Share

Numărul accidentelor de circulaţie și a infracțiunilor a scăzut cu aproape 10%, informează Inspectoratul de Poliție Iași

În urma acţiunilor Poliţiei Rutiere pentru creşterea siguranţei traficului rutier, de la începutul anului până în prezent, comparativ cu perioada similară a anului trecut, s-au înregistrat scăderii ale principalilor indicatori rutieri.

„Astăzi la sediul Inspectoratului de Poliție Iași a avut loc prezentarea bilanțului activității Inspectoratului de Poliție Iași pentru primele 9 luni din acest an.

În urma bilanțului s-au evidențiat mai multe aspecte pozitive, precum scăderea cu 10% a infracționalității sesizate la nivelul județului Iași. De asemenea s-au înregistrat scăderi în ceea ce privesc infracțiunile”, a declarat pentru redacția ziarului „BunăDimineațaIași, Anca Vijiac, Purtător de Cuvânt al IPJ, Iași.

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ