Share

Lidia Drăgescu, tânăra din Iaşi care şi-a pus capăt zilelor la Londra, a lăsat două bilete de adio. Unul adresat mamei şi altul pentru cei care erau de faţă.

Tânăra de 23 de ani şi-a pus capăt zilelor, pe 11 octombrie, în interiorul Catedralei St. Paul din Londra. Lidia s-a aruncat în gol de la o înălţime de aproximativ 30 de metri, sub ochii îngroziţi a sute de oameni care vizitau catedrala.

“Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun. Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul şi de tot prezentul care îmi încarcă mintea. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, vei fi ok. Gândeşte-te la mine că sunt bine acum. Ţi-am spus cât de mult te iubesc. Îmi pare rău, dar trebuia să scap de asta şi nu puteam să aştept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toţi, rămâneţi cu bine şi ne revedem după ce îmbătrâniţi. Aveţi grijă de voi. Vă mulţumesc pentru tot”, ar fi scris Lidia.

Al doilea bilet ar fi fost destinat tuturor celor care au văzut-o după gestul extrem:

“Îmi pare rău că v-am pus să vedeţi o imagine atât de urâtă. Tuturor celor care m-au văzut le spun că îmi pare rău. Oamenii care vizitează acest loc nu vin să vadă un mort. Îmi pare rău că v-am oferit o astfel de privelişte, mergeţi şi fiţi fericiţi şi trăiţi-vă vieţile!”.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ